Сторожинецька поліція знайшла викрадений автомобіль

Угон автомобіля

7 квітня 2016 року в 21:50 громадянин Т., 1952 р.н., житель села Їжівці Сторожинецького району, повідомив поліцію про те, що приблизно в 21:00 невідомий незаконно заволодів його автомобілем ВАЗ-21099, який заявник залишив відчиненим та з ключами в замку запалювання біля свого господарства.

Отримавши повідомлення, працівники Сторожинецького відділу національної поліції виїхали на місце пригоди, опитали заявника та розпочали пошукові заходи, які тривали всю ніч.

В результаті були встановлені дві причетні до угону особи 1995 та 1998 р.н., жителі села Їжівці. Стосовно одного з них прийнято запобіжний захід у вигляді взяття під варту на час досудового слідства. Потрібно зазначити, що під час затримання обидва зловмисника були в стані алкогольного сп’яніння.

Сам автомобіль був виявлений на одній з вулиць селища Красноїльськ. У автомобіля була відсутня автомагнітола, вирвані багажні дуги на даху та пошкоджено крило. На даний час авто знаходиться на стоянці Сторожинецького відділу поліції. Після проведення необхідних слідчих дій автівку повернуть власнику.

Поліція звертається до громадян – безвідповідальне ставлення власників автомобілів до безпеки їх транспорту, а саме залишення автомобіля відчиненим без нагляду та з ключами в замку запалювання, може провокувати нечесних на руку громадян до скоєння протиправних дій.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ