РАЙОННИЙ ОГЛЯД-КОНКУРС “МЕЛОДІЯ ЄДНАЄ – НА МИР НАДИХАЄ”

20

В суботу, 9 квітня, в районному Будинку національних культур відбувся огляд-конкурс патріотичної пісні “Мелодія єднає – на мир надихає”, присвячений Небесній сотні та героям АТО.

У конкурсі взяли участь як і сольні виконавці, так і дуети, тріо, квартети та гурти різних вікових категорій. Загалом виступили біля сотні учасників з усього району та міста Чернівці.

9

Ізюминкою конкурсу став вокальний гурт “Відродження” з селища Красноїльськ, який виконав літературно-музичну композицію “Свіча”. Композиція вражала своєю масовістю, – взяли участь біля 70 дітей, – та гарною грою акторів, тож не дивно, що саме “Відродження” взяло гран-прі серед гуртів.

Нажаль, мало хто цікавиться культурно-масовими дійствами – серед глядачів були переважно самі учасники конкурсу, – розповідає один з організаторів заходу Тетяна Кокошина. – Будемо сподіватися, що громада буде більш активно цікавитися культурою, адже у нас попереду ще багато конкурсів, вистав та п’єс. Запрошуємо сторожинчан та гостей міста на наші заходи!

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

8

7

6

5

4

3

2

1

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ