Жителі п’ятиповерхівок обурені відсутністю води

1

Жителі п’ятиповерхівок по вул. Миру в Сторожинці обурені відсутністю тиску в водопровідній мережі на верхніх поверхах.

Як вони розповідають, вода тече тільки зранку деякий час, а щоб набрати 3-літрову банку потрібно біля 20 хвилин. Так як будівлі розміщені на підйомі, така ситуація спостерігається майже від Миру, 2 до Миру, 10.

Жителі будинків по Миру стверджують, що проблемі з водопостачанням верхніх поверхів вже не один рік і тільки зараз проблема критично загострилася. Також вони зазначали, що всі їхні звернення не давали жодного ефекту.

В мерії пояснили, що це відбувається через ремонтні роботи по вул. О. Кобилянській. В водопровідній мережі системі знизили тиск, щоб уникнути додаткового пошкодження водопровідних труб, які зараз в дуже зношеному стані.

Якщо раніше шар грунту тиснув на труби і запобігав їх руйнуванню, то тепер, коли грунт зняли, прийшлося знижувати тиск, інакше був ризик повного прориву і місто могло взагалі залишитися без води на невизначений термін.

Міська рада планує завершити ремонтні роботи по вул. О. Кобилянської в найкоротші терміни. Планували зробити переключення на нову мережу до четверга, але в зв’язку з негодою, процес зварювання пластикових труб унеможливлюється. Тому треба чекати доброї погоди.

2

Міська влада намагається допомогти жителям та забезпечити їх чистою водою. В мерії зазначили, що машина з водою сьогодні вже була третій раз.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ