Засідання Комітету доступності

Нарада комітету доступності

Сьогодні (22.04.15 р.) в актовому залі РДА  відбулося планове засідання Комітету доступності при РДА, який займається доступністю до інфраструктури району інвалідів, маломобільних груп населення. На засіданні були присутні: співголова комісії – Ковальчук Д.М., Маніліч В.Д., Поляк В.М., Киюк С.Р., УСПЗН, Іліка Н.М., голова обласної організації інвалідів-візочників «Лідер» Марусенко В.П. та члени комітету Боштега З.В., Барбанов М.М., Козіянова М.С., Чеботар А.С., та голова Районної організаії інвалідів Хавронюк О.В.

Нарада комітету доступності

З прохання розповісти докладніше ми звернулися до голови Районної організації інвалідів Олександра Васильовича Хавронюка:

«Це було чергове засідання комітету, на якому ми приймали програму створення пандусів, доступності на цей рік.

Ми прийняли рішення звернутися до міської ради, по проблемах доступності для інвалідів всіх організацій міста. Багато чого було заплановано ще в 2014 році, але, на превеликий жаль, не було можливості здійснити плани. Наприклад, по перехрестям вулиць Чернівецької і Видинівського, по газовому господарству, по еміграційній службі тощо. Ми будемо звертатися до міської ради з проханням забезпечити доступність туди, куди є потреба.

Членам комісії було запропоновано здійснити вихід на площу та вулиці міста, тому що пандус для з’їзду в парк не був зроблений по нормативах. Вийшли розібратися по питаннях, які стосуються реконструкції площі – вихід з площі до РДА, вихід на Кобилянську тощо.

Нарада комітету доступності

Тобто максимально врахувати всі побажання інвалідів на візках по реконструкції площі міста.

Хочу наголосити, що попри все, у нас найкраще місто з усіх, напевно, міст Чернівецької області, навіть Чернівці не мають такої доступності.”

Приймаємо рішення та виконуємо, щоб Сторожинець був найкращим містом для проживання інвалідів

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ