До Буденця завітали представники з Організації Об’єднаних Націй

4

Cьогодні, 17 квітня 2016 року, Буденецький завод мінеральних вод відвідала делегація міжнародної організації з прав захисту людини з Румунії OADO – Organizatia Pentru Apararera Drepturilor Omului, Romania, яка працює під егідою ООН, як ЕCOSOC – Economic and Social Council, ради по соціальних та економічних питаннях.

Флорентін Скалецький – президент румунської організації з прав людини, яка входить до структури ООН, викладач, професор – вручив пану Думітру Морхану, власнику заводу, диплом та орден організації, як відзнаку його внеску в розвиток демократичного суспільства та захисту прав людини. Пан Думітру є членом цієї міжнародної організації вже 20 років.

“Мій час – це моє життя і віддаючи частину мого часу комусь, я віддаю йому частину свого життя, – говорить пан Думітру. – Так говорить східна мудрість. Дуже часто ми витрачаємо наш час для досягнення якихось дрібних цілей, або цілей в повсякденному житті, які стають домінуючими.

Як я люблю повторювати, з собою нічого не забереш, крім того, що ти зміг дати іншим людям. З цією філософією я прожив життя. Допомагаючи людям в Румунії – перш за все українцям – я відчував серцем, що саме в цьому є моє покликання.

3

Я є членом організації з захисту прав людини вже не одне десятиліття і сьогодні весь свій накопичений досвід я намагаюся застосувати для відстоювання прав людини саме в Україні, яка вже майже 25 років йде демократичним шляхом розвитку. Це означає, що людина, особистість та її громадянські права стають в основі організації всього суспільного устрою. Без досягнення цілковитої поваги до прав людини в Україні неможливо побудувати сильну демократичну державу.

2

Ми починаємо з малого, ми допомагаємо людям і відстоюємо їх права в невеликих містах, селах України, які межують з Румунією. Ця допомога не є показовою, але те що робить організація OADO, вселяє людям віру та надію і робить їх сильнішими.

1

Диплом і нагорода, якою я сьогодні удостоєний, яку я отримав від президента організації з прав людини пана Скалецького, є перш за все знаком великої надії усього прогресивного людства, адже ООН представляє фактично всі народи світу, у те, що Україна має велике майбутнє.”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ