Сторожинецькі школярі: “Майбутнє Землі – у наших руках!”

4

Вчора, 15 квітня 2016 року, у Сторожинецькій ЗОШ №1 I-III ступенів був проведений виховний захід “Природа – наш дім” приурочений Дню екологічних знань.

Головною метою свята була популяризація екологічних знань та формування екологічної культури. У заході приймали участь учні 6-Б та 7-Б класів, які були поділені на дві дружні команди “Екологи” та “Природоохоронці”.

Епіграфом заходу були слова: “Ми розуміємо, що природа така ж унікальна, як і картини Рафаеля. Знищити її легко, а от відновити неможливо”.

Учасники екологічної гри продемонстрували свої знання та відповідальність за збереження краси природи та довкілля. Учні провели сім тематичних конкурсів, продемонстрували презентації, підготували плакати-колажі, вірші, пам’ятки на тему “Знай! Люби! Бережи!”.

8

7

6

5

Цей конкурс юних екологів проходив у рамках місячника благоустрою, який проводиться щороку у квітні. Учні школи беруть активну участь у озелененні класних кімнат, насаджують деревця, сіють насіння квітів на рабатках біля школи, упорядковують береги річки Сірет.

3

2

1

Кінцевою метою екологічного виховання є формування особистості з високим рівнем екологічної культури та бережливим ставленням до природи.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ