Безкоштовне свято для дітей відбулося!

main

В цю неділю, 17 квітня, на Центральному майдані Незалежності в Сторожинці для дітей було організоване безкоштовне катання на електроавтомобілях. Ініціатором цього дійства виступив сторожинчанин Денис Семенюк, який запрошував долучатися до цієї події всіх жителів міста.

“Свято відбулося! Перше, що вразило людей: “Як так безкоштовно?”, – прокоментував Денис це в нашій групі ВК Life In Storozhynets. – Я бачив радість дітей, і цього не передати словами! Я хочу подякувати всім хто прийшов та привів дітей. Це було дійсно дитяче свято!

Особиста подяка Оксані Швидкій за трактор на педалях, на якому дітки із задоволенням катались! Велика подяка Павлу Козмичу за наданий додатковий акумулятор від скутера! До свята приєдналась Альона Шутак (Лисюк), прийшовши з дитиною і велосипедом, на якому дітлахи також мали змогу покататись. Дякую чоловікові, ім’я якого нажаль не знаю, який прийшов з двоколісним маленьким мотоциклом і приєднався до акції. Діти були дуже щасливі!

1

2

3

4

2

5

7

6

7

10

9

8

3

4

5

Денис зайвий раз показав, що свято робиться не владою, не організаціями, а самими нами і для самих нас, адже в неділю можна дивитись багато фільмів, можна зустрітись з друзями. А можна влаштувати свято дітлахам!

11

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ