Мер зустрівся з жителями вулиці Клинівської та Амурської

1

Вчора, 17 квітня, на перехресті вулиць Клинівської та Амурської в Сторожинці відбулася зустріч мера міста Карлійчука Миколи Миколайовича та депутата міської ради Чоботаря Романа Романовича з жителями району міста “Білка” та “Стара дорога”.

5

Присутніх людей цікавило вирішення їх нагальних проблем, а саме сильної засміченості берегів річки та галявин, відсутності освітлення по вул. Клинівській, поганої якості гравійної дороги, відсутності центрального водопостачання тощо.

Однією з причин постійного розмивання дороги люди називали відсутність канав по боках проїжджої частини та просили очільника міста допомогти у вирішенні цього питання. Хоча деякі самостійно роблять і канави, і благоустрій прилеглої до їх обійсть території.

4

Пожалілися Миколі Миколайовичу на те, що рештки спиленої працівниками ЖКГ верби досі не прибрали.

3

Мер запевнив присутніх, що всі їх проблеми взяті до уваги і будуть вирішуватися. В першу чергу мерія займеться стихійними сміттєзвалищами та відновленням якості гравійного покриття дороги. Однією з перепон щодо ремонту дороги є те, що вона знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг Чернівецької області.

Вуличне освітлення по вул. Клинівській проведено біля трьох років тому, але багато світильників є понищеними – розбиті захисні скляні ковпаки та лампи, тому майже кожен ліхтар треба обстежувати на його подальшу придатність.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ