Не всі лампи в ліхтарях перегорають самі

1

Під час зустрічі жителів вулиці Клинівської та Амурської з міською владою було підняте питання про те, що вуличне освітлення в цьому районі міста функціонує не в повній мірі.

Електриком мерії були демонтовані плафони вуличного освітлення і виявилося, що багато з них мають пошкодження скла, алюмінієвої світловідбиваючої поверхні, керамічних патронів для ламп, а деякі плафони взагалі пробиті наскрізь.

3

Такі пошкодження наштовхують на думку, що десь на вулиці Клинівській живе анонімний “снайпер”, найбільш улюбленою мішенню якого є саме натрієві світильники вуличного освітлення, кожен з яких коштує на даний час не менше 1 тисячі гривень та дозволяє освітити вночі близько 30 метрів проїжджої частини.

Як повідомили в мерії, при обстеженні вуличного освітлення мікрорайону “Заріччя”, там були виявлені вуличні світильники з такими ж пошкодження.

Отож, поки деякі люди намагаються організувати дозвілля чи прибирання, інші сторожинчани, напевно, тренуються у влучності стрільби. В місті є структури, які з радістю приймуть до своїх лав таких влучних стрільців. За це ще й будуть доплачувати.

Міська рада звертається до небайдужих сторожинчан: якщо стали свідком нищення комунального майна – повідомте мерію та поліцію. Тільки разом ми можемо зробити наше місто кращим.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ