Бездонний океан чарівного світу музики

1

Нещодавно відбувся традиційний творчий звіт Сторожинецької музичної школи, яку очолює молодий директор Іонуц Тетяна Вікторівна.

Як зазначають самі викладачі школи, мистецтво не має меж та кордонів. Люди з радістю поринають у його бездонний океан і захоплюються чарівним світом музики. Завдяки мистецтву є можливість доторкнутись до піднесеного, хвилюючого і чарівного, адже музика говорить з душею глядача.

Цей захід був яскравою кульмінацією у низці багатьох цікавих подій, які тривали в музичній школі впродовж навчального року, адже учні – талановиті артисти та яскраві особистості. Звітній концерт можна було назвати сузір’ям юних талантів.

Викладачі та учні школи щиро поділилися з батьками та гостями своїми вміннями, здобутками та досягненнями, на які цей навчальний рік був дуже плідний.

2

На початку свята зустрічав гостей духовий оркестр школи під керівництвом Петровича Валерія Леоновича. Керівники колективів та їх вихованці продемонстрували яскраві номери, гарні пісні прозвучали у виконанні хору молодших класів та вокального ансамблю під керівництвом Іонуц Тетяни Вікторівни.

“Козацьку долю” заспівав хор хлопчиків (керівник Бек Мая Іванівна), чудову мелодію з кінофільму “Циган” виконав оркестр акобаянів (керівник Токарюк Анатолій Орестович), чарівні струни бандури подарували народну пісню у виконанні ансамблю бандуристів під керівництвом Савки Антоніни Євгенівни, а джазові ритми у виконанні ансамблю скрипалів Літун Ірини Петрівни підняли настрій.

Запальна народна мелодія “Галицька барвиста” у виконанні фольклорного оркестру під керівництвом Доніченко Жанни Сільвестрівни завершила цей звіт.

Колектив та адміністрація школи має надію, що різнобарвний віночок творчості буде додаватись новими квітками перемог та впевнено плисти по океану, ім’я якому “Музика”.

Поважним гостем на святі був голова Сторожинецької міської ради Карлійчук Микола Миколайович, який усіх привітав і побажав присутнім міцного здоров’я, миру та процвітання, а талановитим учням досягти все нових та нових висот.

Джерело: Сторожинецька музична школа

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ