“Біль і крик душі під знаком Чорнобиля”

1

“Біль і крик душі під знаком Чорнобиля” – під таким гаслом відбувся вечір-реквієм з Чорнобильцями в сільській бібліотеці села Костинці. Захід відкрила директор будинку культури Струтинська Валентина Михайлівна, яка розповіла присутнім про той страшний день 30 років тому.

Ведучі  – Козак Марина та Медвідь Олена – читали вірші про Чорнобиль, після чого надали слово заступнику сільського голови Медвідю Дмитру Іллічу, який подякував  ліквідаторам аварії на ЧАЕС за їх героїзм, проявлений під час тих страшних днів.

2

Про події 30-річної давнини розповіли Леварюк Петро, Штефюк Ілля Константинович, Гаврилюк Василь, Лунгу Ярослав. Хвилиною мовчання вшанували загиблих чорнобильців – Сироїда Анатолія, Бережена Івана, Купчанку Олену та Присікара Іордакія.

Працівники бібліотеки Константинюк Олена Василівна та Гончарюк Дарина Миколаївна біля книжкової виставки провели бібліотечний огляд “Чорна трагедія на кольоровій землі”, де учасники вечора обговорили книги Яворівського В. “Марія з полином у кінці століття” та Даєн Л. “Чорнобиль – трава гірка”. В кінці заходу учасники поспілкувались між собою, розповіли про свої будні дні.

 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ