Державні реєстратори переїхали в новий офіс в центрі міста

2

З метою своєчасного та якісного надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу Сторожинецькою міською радою створено відділ з питань реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які будуть надавати послуги у сферах державної реєстрації нерухомості та бізнесу.

Державні реєстратори відділу проводять державну реєстрацію нерухомості в межах Чернівецької області та державну реєстрацію бізнесу в межах України. Такий принцип називається “екстериторіальність”. Тобто, наприклад, заявник з іншого району може звертатися для отримання адміністративної послуги в Сторожинець і навпаки.

1

Відділ створений в складі трьох чоловік: начальника відділу – державного реєстратора з питань реєстрації нерухомого майна Сташеску Крістіни Георіївни, Пожоги Кристіни Георїівна – державного реєстратора з питань нерухомого майна та Філіпович Нелі Яківни – державного реєстратора з питань реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Прийом документів від заявників проводиться щоденно, крім суботи та неділі, згідно графіка роботи.

3

Новий офіс має досить зручне розташування – він знаходиться на Центральному майдані Незалежності в приміщенні Пенсійного фонду, вхід з боку скверу. Адреса:  м. Сторожинець, вул. Небесної сотні, 2. Телефон: 2-20-60

Категорія: Важливо Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ