Вітаємо з Воскресінням Христовим!

З Великоднем!

Дорогі краяни! Мер міста Микола Миколайович Карлійчук, депутатський корпус міської ради, члени виконкому та колектив мерії вітає вас із світлим і радісним святом – Великоднем:

“Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашій родині у поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка Вас зігріває і навчає щастя. Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю Вашу зійде світлим гостем!”

Голова Сторожинецької районної ради Іван Іванович Лосік, депутатський корпус та колектив районної ради вітають жителів району з великим святом Воскресіння Христового:

“Прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту! Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України. Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху. Христос воскрес!”

Від імені голови Великокучурівської об’єднаної громади Василя Мірчовича Тодеринчука, депутатського корпусу, членів виконкому та колективу ради прийміть вітання до Світлого Свята Христового Воскресіння – найвеличнішого Свята у житті кожного християнина:

“Великдень вкотре зустрічає нас теплом, несе радість і спокій у наші душі і наші родини.

Це Свято, яке об’єднує, Свято, яке дає сили для світлих перетворень всередині кожного з нас і для змін у всій країні. Надихаючись могутньою ідеєю вічного життя, пам’ятаймо, що всі наші кроки, вчинки, слова і думки – це сходинки тієї дороги, що веде нас до Добра та Любові.”

Голова Ропчанської сільської ради Ілля Георгійович Олар, депутати, члени виконкому та колектив щиро вітають Вас зі святом Христового Воскресіння:

“Добра, любові, тепла і радості Вам і Вашим родинам! Нехай здоров’я, благополуччя і щастя не залишає Ваших домівок! Нехай у Ваших серцях пломенить вогонь любові, а душу зігріває непохитна та щира віра! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”

Шановні жителі Сторожинецького району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового від колективу ТОВ “Буденецький завод мінеральних вод” та його власника пана Думітру Морхана:

“Сьогодні велике свято Пасхи. У цей день воскрес Ісус Христос, який подарував людству шанс на порятунок, коли взяв всі гріхи людей на себе. Сьогодні скажемо йому спасибі, попросимо нехай він благословить святим духом весь ваш рід і щоб все недобре обходило стороною. Нехай це велике православне свято зарядить вас позитивною енергією на весь наступний рік. Бажаю, щоб завжди у вашому серці було місце добру і любові до оточуючих, а вони відповідали б вам взаємністю.

Це свято – символ безсмертя людської душі і незворотності Божественної волі. Своїм вчинком Христос подарував шанс на порятунок навіть самому заблукалому грішникові. Будемо ж і ми великодушними і всепрощаючими, адже Господь створив нас за своїм образом і подобою. Будьте щасливі і любіть один одного! Шануйте православні традиції наших предків і вчіться у них мудрості. Нехай все ваше життя буде безтурботним і радісним, як цей день світлого Христового Воскресіння! Будьте щасливі. Христос Воскрес!”

Дорогі краяни! Від імені керівництва та особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області прийміть найщиріші привітання з нагоди Христового Воскресіння:

“Великдень – це особливо шановане нашим народом величне свято. Воно символізує перемогу добра над злом, дає можливість порадіти світлим відчуттям, наповнитись радістю, надією та воістину християнською любов’ю.

Нехай Великодня молитва об’єднає всіх нас заради втілення найзаповітнішої мети – миру, безпеки і процвітання нашої Вітчизни.

Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам Божої благодаті, творчого натхнення, міцного здоров’я, гарного настрою, душевного комфорту, здійснення усіх мрій і добрих  починань.

Христос Воскрес!”

Із щирою повагою, начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Васильович Сторожук

Колектив Сторожинець.Інфо вітає вас, дорогі читачі, з світлим святом Воскресіння Христового:

“У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Зі святом вас, шановні читачі! Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!”

Категорія: Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ