Твоє здоров’я у твоїх руках, тож бережи його щоднини

1

Здоров’я – це найвище благо, дароване людині Природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. На жаль, досить часто ми бездумно розтринькуємо цей подарунок, забуваючи, що втратити здоров’я легко, а повернути – дуже важко, інколи неможливо.

Як не прикро, Природа дарує здоров’я з однією умовою: його потрібно належним чином підтримувати, зміцнювати, тренувати. Якщо ж людина порушує цю умову – Природа відбирає здоров’я і дарує комусь іншому з тією ж умовою.

Здоров’я – це радість життя, бажання жити, працювати, робити добро. Здоров’я – це можливість милуватися красою природи, радіти зустрічі з друзями, відчувати любов до рідних і близьких людей, дізнаватися щось нове про навколишній світ.

“Твоє здоров’я у твоїх руках, тож бережи його щоднини” – саме під таким девізом було проведено театралізоване свято “Бути здоровим – здорово” в селі Банилів-Підгірний, яке підготувала вчитель початкових класів Абрамчук Алла Сільвестрівна спільно з бібліотекарями села.

2

Свято пройшло дуже цікаво – діти були запрошені в подорож на “Галявину Здоров’я”, куди вони потрапили на “Чарівному потязі”. Галявина була гарна і сонячна, але порожня, на ній зовсім не було квітів. Тому учасникам на протязі заходу необхідно було виконувати всі завдання правильно і зібрати якомога більше “квітів здоров’я”, щоб галявина розквітла.

До дітей завітав лікар Айболить і ознайомила з правилами здорового способу життя, провела різноманітні фізкультурні вправи, а Королева Чистоти переконувала всіх присутніх , що необхідно дружити із засобами гігієни. Побувала на святі і Королева Здоров’я, яка дала дітям поради дотримуватися здорового способу життя, правильного харчування і дала наказ їх свято виконувати.

Було створено 4 групи дітей: “Здоров’ятко”, “Вітамінки”, “Чистюлі” та “Нехворійко”, які змагалися між собою. За кожне правильно виконане завдання Королева Здоров’я давала квіточку і котра група більшу кількість їх набере, та й переможе в змаганні.

3

На протязі всього заходу діти читали вірші, відповідали на питання вікторини, грали в різноманітні ігри, закликали всіх присутніх дотримуватися режиму дня, вести здоровий спосіб життя, їсти вітаміни, більше бувати на свіжому повітрі, одним словом – дбати про своє здоров’я.  Бібліотекар Нагорська Оксана Володимирівна виконала для всіх присутніх пісню “Як здоровий ти – хороше усім…”

Наприкінці заходу підвели підсумки, визначили переможців та вручили нагороди за активну участь у святі. А чарівна Галявина Здоров’я розквітла різнокольоровими квітами , які діти старанно збирали на протязі всього свята.

Категорія: Здоров'я
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ