Святковий захід “Довіку матусю шануйте, свій найсвятіший оберіг!”

1

В очах у матері – неба ніжна синь,
В душі у матері – почуттів глибинь.
В руках невтомних – праця без кінця,
В устах ласкавих – мова мудреця.
Як не любити матусю дорогу?
Ми перед мамою завжди в боргу!

У районній дитячій бібліотеці відбувся захід “Довіку матусю шануйте, свій найсвятіший оберіг”, присвячений всесвітньому Дню Матері, яке щороку відзначається в другу неділю травня.

Юні читачі, учні 6-Б класу Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 запросили на захід своїх матусь та подарували їм дуже душевне, щире, незабутнє свято. Діти декламували вірші, розповідали легенди, співали гарні пісні, інсценізували гуморески, виконували ніжні мелодії на сопілці та гітарі, організували енергійний “флеш-моб”, а також провели веселі конкурси.

2

10

9

8

7

6

5

4

3

Провідний бібліотекар Бойчук Зінаїда Салванівна оформила і презентувала розгорнуту книжкову виставку “Мамо люба, добра, мила!”.

Всі присутні були об’єднані в дві команди: “Найпрекрасніші матусі” та “Найчудовіші діти”. Перемогли, звичайно, дружба, любов, взаємопідтримка.

18

16

15

13

11

Відмінну підтримку у глядачів та гостей свята отримали конкурси: “Складіть слова з 4 літер”, “Знайдіть свою матусю по руках”, “Твір про маму”, “Намалюйте портрет своєї дитини”, “Голос немовляти”, “Копійка гривню береже”, “Вгадай мелодію”, “Інтерв’ю з Катею Осадчею”, “Рецепт пирога для матусі”.

19

26

22

21

20

Діти подарували мамам власноруч виготовлені яскраві сонечка зі щирими побажаннями та ніжними словами вдячності та любові.

34

33

32

31

30

29

28

Категорія: Важливо Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ