Сторожинецьким рятувальникам подарували пожежний автомобіль

16

В п’ятницю, 6 травня, сторожинецьким рятувальникам презентували пожежний автомобіль польської марки Jelcz.

Такий подарунок зробила громада гміни Андрихув Республіки Польща, яку пов’язують з Сторожинцем партнерські стосунки – лист про наміри співпраці підписали у Польщі голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош та бурмістр Андрихува Томаш Жак ще в лютому.

Перед тим, як пожежники пригнали спецавтомобіль до будівлі районної ради, де і проходили урочистості, делегація іноземних гостей ознайомилася з виставкою промислових та художніх досягнень району, організованою в холі будівлі райради, та завітали до кабінету голови РДА.

1

2

8

6

5

4

3

9

10

11

14

13

12

17

18

Бурмістру Андрихува за буковинською традицією вручили коровай, після чого присутнім представили кожного члена іноземної делегації.

Томаш Жак, звертаючись до містян, зазначив, що найкраще було б, щоб товаришували та співпрацювали не тільки очільники, а й громадяни. Також він розповів, що як зараз громада Польщі намагається допомагати в міру своїх можливостей, так свого часу допомагали й полякам.

Після цього між очільниками Сторожинецького району та гміни Андрихув була підписана угода дарування пожежного автомобіля.

20

24

23

25

22

21

19

26

27

Начальник Сторожинецького РС ДСНС Андрій Сеник у своєму виступі подякував за цей надзвичайно великий подарунок, який буде служити в Сторожинецькому районі для збереження життя, майна та добробуту наших громадян.

Начальник управління ДСНС в Чернівецькій області Сергій Михайлюк також подякував польській делегації за пожежний автомобіль та подарував їм пам’ятні сувеніри.

Обласним керівництвом управління ДСНС був зачитаний наказ від 4 травня 2016 року №273, згідно якого було присвоєне чергове спеціальне звання підполковника служби цивільного захисту Андрію Сенику.

32

28

34

33

31

29

36

35

Продовжився захід в залі засідань презентацією Сторожинецького району та виступами народних аматорських колективів.

41

40

39

38

37

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ