Учасникам Другої світової війни підготували подарунки до свята

1

До Дня Перемоги над нацизмом у Європі Сторожинецька міська рада, розглянувши клопотання Сторожинецької районної ради ветеранів, підготувала для учасників Другої світової війни почесні грамоти та грошову допомогу, а в КП “Міські ринки” підготували продуктові набори.

Саме 9 травня, в цей славетний день, родини ветеранів збираються разом, адже для них не свято особливе, його шанують та памятають.

В гості до наших захисників з теплими привітаннями і словами подяки за перемогу та героїчний подвиг вирушили представники мерії разом з міським головою Миколою Карлійчуком.

2

Очільники міста завітали до Севастьянової Марії Павлівни (1920 р.н.), Бондарева Броніслава Адамовича (1923 р.н.), Шестакової Зінаїди Дмитрівни (1924 р.н.), Головненко Ніни Єфремівни (1925 р.н.), Косих Єлізавети Яківни (1922 р.н.), Фетісова Олександра Михайловича (1923 р.н.), Ребези Віктора Тихоновича (1927 р.н.). Зустрітися з Родіним Олександром Павловичем (1924 р.н.) та Софригіною Надією Іванівною (1922 р.н.) не вдалося, але їм все одно були передані подарунки.

Ми закликаємо шанувати цих героїчних людей. Плин часу неминучий, а навіть маленький добрий вчинок заради них висловить подяку за подвиг та повагу краще за будь-які слова.

Є серед наших ветеранів і одинокі люди. Якщо ви маєте можливість, допомагайте та підтримуйте цих відважних людей. Вони, напевне, найбільше за всіх заслуговують на це.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ