В Сторожинці знімали “Чотири весілля”

2

Віктор та Марина Цятковські з Сторожинця стали учасниками шоу “Чотири Весілля” каналу 1+1. Шоу стартувало декілька років тому і вже встигло полюбитися мільйонам глядачів. Дівчата прагнуть перевершити одна одну і кожна переконана, що саме її весілля – ідеальне. Учасниці прискіпливо оцінюють весілля конкуренток та виставляють бали за сукню, меню, місце проведення та загальну атмосферу на весіллі. У підсумку наречена, яка набрала найвищі бали, отримує сертифікат на весільну подорож від туристичної компанії.

Наречений розповів, що заявку писали “на вдачу”, хотіли пройти, але сильно на те не сподівалися. Тому дуже зраділи, коли через деякий час зателефонували з телеканалу та повідомили, що вони пройшли кастинг.

8 травня знімальна група каналу “1+1” завітала до ресторану “Затишок” у Сторожинці, де і проходило весілля та виїзна церемонія розпису.

“Ми разом вирішили брати участь у шоу, – розповідає Віктор. – Хотіли зробити для гостей свято, хотіли щоб всі дізналися про наше місто. Хоч воно і маленьке, але ми вміємо і святкувати, і погуляти не гірше за інших!

3

До дня весілля було ще два дня зйомки. Оператори телеканалу разом з великою кількістю камер зовсім не заважали. Навпаки, видно що вони всі професіонали. З ними дуже було приємно працювати та спілкуватися, а моя дружина відмітила умілу роботу їхнього стиліста та візажиста.

В першу чергу це було наше весілля. Можна навіть сказати, що сама участь у проекті відійшла на другий план, гості навіть звикли до того, що їх звідусіль знімають камери.

Перед святом декілька днів була погана погода і ми переживали, щоб виїзна церемонія пройшла добре. Але все обійшлося, світило сонечко, все пройшло дуже гарно.

5

Ресторан “Затишок” вибрали саме тому, що в ньому сучасні ремонти, гарна кухня та подача – все встигали, обслуговування було на рівні. У нас був акцент на червоний колір і персонал закладу у своєму одязі також використав червоні елементи.

9

8

Сподобалися ресторанні музики, які цілий вечір грали на справжніх інструментах та не давали сумувати гостям.

Далі дружина їде до наступної учасниці на весілля в Київ, також буде давати свою оцінку.”

А ось з тамадою на весіллі не склалося. Дізнавшись, що буде присутня знімальна група каналу “1+1”, вона відмовилася брати участь у святі.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ