За останні вихідні в районі виникла одна пожежа

1

В неділю, 15 травня 2016 року, в селі Чудей Сторожинецького району горів житловий будинок, зблокований з господарською будівлею місцевого мешканця.

Загоряння виникло на горищі будівлі, звідки по дерев’яних конструкціях поширилося по покрівлі та перекритті. На момент виникнення пожежі всередині нікого не було. Помітили небезпеку сусіди, після чого відразу зателефонували за номером 101.

3

Повідомлення до рятувальників надійшло о 05:48. За місцем виклику були направлені черговий караул ДПРЧ-12 міста Сторожинець, МПО з Чудею, Красноїльська, Їжівців та Верхніх Петрівців.

2

Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення розповсюдження вогню, оскільки поруч була розташована ще одна господарська будівля, на яку міг перекинутися вогонь. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття і в подальшому ліквідували.

4

Вогнем знищено покрівлю та частково перекриття будівлі, пошкоджено господарські речі та майно. Пожежники врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Джерело: начальник Сторожинецького РС УДСНС України у Чернівецькій області Андрій Сеник

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ