Сторожинчани хочуть новий дитячий майданчик

Дитячий майданчик

Ми живемо в маленькому та гарному місті, де зручні вулиці, гарні паркові зони, річка і ще багато іншого для затишку і комфорту громадян.

Завдяки нашій владі ми маємо відремонтовані дороги, гарну Центральну площу, сквери з ліхтарями, квіти і можемо впевнено сказати, що зовнішньо місто відповідає європейським стандартам.

Хоча зазвичай, до влади доходять лише критика, знайте, що є багато вдячних громадян. Вдячних за нові смітники, тротуари, світлофори і пішохідні переходи. Ці, на перший погляд дрібниці, формують цілу інфраструктуру. І це помічаємо не лише ми, бо дуже часто чуємо хороші відгуки туристів та гостей міста, що їм у нас дуже подобається і вони залюбки приїжджатимуть ще. Очевидно, що місто росте і розвивається. Збільшується кількість молодих сімей, народжуються діточки, а значить потрібно рухатись і працювати з більшим натхненням.

Все ж є ложка дьогтю в бочці з медом! Щодня ми зустрічаємо батьків, що гуляють зі своєю малечею і бачимо невдоволення умовами, запропонованими владою міста останнім.

Йдучи на роботу і проходячи через парк ім. Ю. Федьковича, чи часто ви бачите черги “спортсменів”, охочих пограти в шахи на нових столиках? Чи людей, що сидять біля картин з янголами у релігійному сквері? Чомусь ніхто не помічає дітей, для яких зостались лише пам’ятник, кілька дорослих гойдалок і лавиці!

6jTvYF_76r0

Що влада міста пропонує діткам Сторожинця? Чотири гойдалки, непрацюючий фонтан, кілька зламаних тренажерів на стадіоні і дитячий майданчик “Сонечко” в мікрорайоні, який таким можна назвати тільки з натяжкою.

Звичайно, ми розуміємо, що самі ж жителі нищать те, що влада намагалась відремонтувати не раз, і не два. Але що було зроблено, щоб цього уникнути?

В центрі міста розмістили чимало камер, то чи не можна було одну з них покласти і там? Повірте, людина, яка знає, що за нею спостерігають, не буде ламати, обмальовувати чи нищити збудоване чужими руками.

Сторожинчани, якщо ми хочемо жити як європейці, то не критикуйте все навколо, а шануйте те, що Вам пропонують!

Приймайте активну участь в житті міста, організовуйте суботники чи інші потрібні для вас заходи та допомагайте владі побачити непомітні для неї проблеми.

Підлітки! Не ламайте гойдалки, призначені для молодших за вас діточок! Ви маєте займатись саморозвитком, мистецтвом, читати книжки, а не робити піруети та “сонечко” на качелях зі своїми друзями. В кінці кінців – це небезпечно, подумайте про своїх батьків! А батьки, в свою чергу, виховуйте в своїх дітях свідомих громадян, які поважають людей і їх працю.

1

Ми зібрали чимало підписів під петицією до мера міста з проханням виділити землю та кошти для створення сучасного дитячого майданчика. Наша група в соціальній мережі Вконтакті: https://vk.com/maidanchukmam. Заходьте і дивіться, що ми пропонуємо, вносіть свої корективи.

Вимагаємо у влади відгукнутись на наше прохання і допомогти молодим батькам зайняти свою малечу фізичним і духовним розвитком! Ми ж в свою чергу зробимо все, щоб нашим дітям там було комфортно!

Думаю свідомі та люблячі батьки згодяться зібратись на кілька суботників і доробити все необхідне, щоб кожній дитині було місце для гри. Дякуємо за розуміння!

Ірина

Категорія: Важливо Статті Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ