Школярі вчилися правильно діяти у надзвичайній ситуації

1

Сьогодні, 18 травня 2016 року, відповідно до Плану заходів з цивільного захисту навчального закладу на 2016 рік, в Сторожинецькій ЗОШ I-III ступенів №1 було проведено День цивільного захисту та об’єктивного тренування під гаслом “Організований вихід зі школи при вибухонебезпечній ситуації”.

Перед першим уроком проведено інструктивний збір учнів 1-11 класів, поставлено завдання щодо дій, передбачених планом Дня цивільного захисту, роздано форми рапортів.

Заздалегідь учням було дано домашнє завдання: підготувати найпростіші засоби захисту – марлеві пов’язки, респіратори. Медичний працівник школи провела лекцію “Правила поводження при знаходженні невідомого предмета на вулиці”.

За сигналом безперервного дзвоника учні школи швидко та організовано вийшли з будівлі, а класні керівники прозвітували начальнику штабу про кількість дітей.

Завданням дня було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя; удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, тренування у виконанні нормативів з використання індивідуальних засобів захисту, уміння виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання, надавати першу медичну допомогу.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ