СБУ запрошує патріотів на службу в спецпідрозділ “Альфа”

1

Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області запрошує українських патріотів на військову службу до Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів – ЦСО “А” або “Альфа”.

Сьогодні бійці “Альфи” безпосередньо беруть участь у проведенні спеціальних операцій із припинення протиправної діяльності розвідувально-диверсійних груп, терористичних груп та терористичних організацій, не передбачених законами України воєнізованих або збройних формувань.

До конкурсу на зарахування на військову службу в “Альфі” СБУ за контрактом запрошуються громадяни України, здатні за діловими та моральними якостями, освітнім рівнем і станом здоров’я ефективно виконувати покладені на них службові обов’язки, згодні проходити військову службу в будь-якому регіоні України.

Основні вимоги до кандидатів: вік – 23-35 років, вища освіта, досягнення в спорті (спортивні звання) або відмінна фізична підготовка. Перевага надається кандидатам, що мають досвід служби в підрозділах спецпризначення, участі в антитерористичній операції, є учасниками бойових дій, служили в Збройних силах України або навчалися на військовій кафедрі вищого навчального закладу.

Стосовно громадян, які будуть відібрані як кандидати на військову службу у Службу безпеки України, здійснюватимуться заходи щодо визначення їх професійної придатності до військової служби на визначених посадах, стану здоров’я, а також професійно-психологічний відбір.

Кандидати можуть надіслати свої резюме на електронні адреси [email protected], [email protected] або звернутися безпосередньо за адресою Управління: м. Чернівці, вул. Шевченка, 1а. Довідки за телефонами (0372) 59-53-37, 59-53-99.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ