Науково-практична конференція в Сторожинецькому ННІ

3

В п’ятницю, 27 травня 2016 року, в Сторожинецькому навчально-науковому інституті Університету ДФС України, що по вул. Видинівського, 3, відбулася науково-практична конференція “Оптимізація територіальних органів Державної фіскальної служби в умовах реформування фіскально-адміністративної системи України”.

В заході прийняли участь багато експертів, зокрема представник ГУ ДФС у Чернівецькій області Чернівчан Наталя та Чернівецької митниці ДФС Добровольський Ігор.

Також були запрошені голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош та мер Сторожинця Микола Карлійчук.

2

Присутні обговорили багато питань, що стосуються реорганізації ДФС, взаємодії з іншими фінансовими органами та інститутами громадянського суспільства, особливостей інформатизації суб’єктів економіки, оптимізації територіальних органів ДФС, організації низових органів ДФС в умовах функціонування об’єднаних територіальних громад та багато інших.

4

Виступи лекторів супроводжувалися жвавими дискусіями у режимі “питання-відповідь”. По завершенню конференції обговорили питання, що на базі інституту вже цього року планується розпочати курси підвищення кваліфікації для вже працюючих в сфері ДФС.

5

“Плануємо такі науково-практичні конференції проводити систематично, – розповідає директор СННІ Юлія Балицька. – Як заклад профільного навчання зараз проводимо набір на 1, 3 та 5 курс для підготовки фахівців митної та податкової справи. Наш інститут є єдиним в регіоні, який може забезпечити навчання такого профілю.”

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ