Випускний бал учнів музичної школи в “Юності Підгір’я”

3

У теплій, майже сімейній атмосфері концертного залу, з яким у кожного випускника пов’язані свої яскраві, хвилюючі, але завжди приємні спогади, пройшла урочиста церемонія вручення дипломів про закінчення школи, грамот за відмінне навчання і творчі досягнення.

Багато теплих слів на адресу випускників прозвучало з вуст директора школи, Тетяни Іонуц. Слова напуття вимовили викладач фортепіанного відділу Олена Веклич та мама випускниці Лариса Горбатюк.

Зі словами вдячності на адресу школи, всього педагогічного колективу, а також з привітаннями та нагородами для кращих учнів та викладачів школи виступили перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, керуючий справами Сторожинецької райради Сергій Стиран, начальник загального відділу Сторожинецької міської ради Віра Няйко.

За вагомий внесок у вихованні молодого покоління та за багаторічну сумлінну працю були нагороджені викладачі школи Світлана Горбатенко та Михайло Вержук. Приємним сюрпризом для випускників та глядачів був виступ вихованців студії бального танцю ЦДЮТ під керівництвом Віталія Іліки.

Випуск 2016 року запам’ятався яскравими музичними номерами та враженнями.

Хочеться побажати випускникам ніколи не втрачати того, що дала школа – прагнення кожен день відкривати для себе щось нове, рухатися вперед, не зупинятися на досягнутому, бути яскравими і успішними в усьому! У добру путь, випускники!

Джерело: Світлана Горбатенко, викладач музичної школи

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ