Спортсмени з Великого Кучурова перші в мініфутболі

Мініфутбол
Сьогодні (26.04.15 р.) на стадіоні “Дружба” пройшов фінал районних сільських спортивних ігор серед фізкультурно-спортивних колективів району.
В початковому етапі приймали участь 24 фізкультурно-спортивні колективи (ФСК), у фінал вийшло 4 найсильніші команди, – розповідає Солоненко Микола Іванович, вчитель фізкультури Великокучурівської ЗОШ, – спочатку були зональні змагання – 6 зон по 4 команди. Потім 2 команди прийшли в півфінал, потім були 4 зони по 3 команди. Переможці 4 зон вийшли в фінал.
Ігри були дуже напружені, в фінал вийшли дійсно найсильніші команди – с. Великий Кучурів, с. Чудей, с. Нижні Петрівці, с. Стара Жадова.
Мініфутбол
Результати ігор, які проходили по круговій системі (кожен грав з кожним):
  • 1 місце – с. Великий Кучурів;
  • 2 місце – с. Чудей;
  • 3 місце – с. Нижні Петрівці;
  • 4 місце – с. Стара Жадова.
9-10 травня розпочинається чемпіонат району та кубок з футболу в районі. Через тиждень починається чемпіонат району з футболу серед фізкультурно-спортивних колективів
Мініфутбол
Також вчора пройшли зональні обласні змагання “Шкіряного м’яча” вікової групи 2003-2004 р.н., в яких мали брати участь команди з Вижницького, Путильського та Сторожинецького району, але команда з Путили не приїхала на змагання.
Команда Сторожинецького ліцею обіграла вижницьких футболістів з Карапчівської ЗОШ з рахунком 5-0 і попала в фінал обласних змагань “Шкіряного м’яча”, який відбудеться 2 травня в м. Чернівці.
Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ