“Панківчанка” – лауреат ІІ премії фестивалю “Джерело надій”

2

І знову “Панківчанка” досягла успіху! Зовсім недавно учасники танцювального колективу “Панківчанка” стали “Бронзовими чемпіонами” на чемпіонаті хореографічного мистецтва, який проходив у Чернівцях і тоді ж колектив був запрошений до Києва на Міжнародний фестиваль “Джерело надій”, де знову досягли значних результатів.

Серед 75 колективів “Панківчанка” стала лауреатом ІІ премії та виступила на гала-концерті кращих номерів фестивалю, на який було вибрано тільки 14 колективів.

1

Оцінювало учасників журі, до складу якого входили балетмейстер-постановник, член правління Національної Хореографічної Спілки України В’ячеслав Вітковський та двохразова чемпіонка України зі спортивних бальних танців, хореограф-постановник “Школи танців Чапкіса” Вероніки Островської.

Наші дівчата приїхали з почесним кубком, дипломом та морем позитивних емоцій. Керівника колективу, Людмилу Лукасевич, нагородили грамотою Міністерства культури України за вагому роль у естетичному вихованні дітей та молоді, високий професіоналізм і майстерність.

Колектив “Панківчанка” хоче виразити вдячність начальнику Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА Гакману Андрію Івановичу за підтримку та сприяння розвитку обдарованих дітей.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ