Вітаємо з професійним святом

З Днем журналіста

День журналіста щорічно відмічається в Україні 6 червня згідно наказу Президента України від 25.05.1994 №251/94 – в день прийняття Союзу журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів.

День журналіста – це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Можна сказати, що це загальнонародне свято, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передавання, без професійного погляду на події та факти з нашого життя.

Більше того, в нашій країні журналісти часто грають важливу роль, за що їх ще називають четвертою владою. Журналісти постійно тримають руку на пульсі, першими дізнаються про новини та оперативно їх висвітлюють.

Але неможливо собі уявити тележурналіста без оператора, газетника – без фотокора, радіоведучого – без команди. Тобто без тих людей, з якими журналісти спільно створюють якісний та цікавий інформаційний продукт.

Слово – це потужна зброя

Ми хочемо подякувати редакції районної газети Рідний край та редакції Районного радіомовлення за професіоналізм, плюралізм думок, принциповість в роботі та за зважене незаангажоване висвітлення подій!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста!

У цей святковий для вас день бажаємо великих тиражів, поповнення аудиторії, розширення кола друзів, а колективу –  міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики!

Вітаємо вас зі святом!

З повагою, редакція Сторожинець.Інфо

 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ