Районний тур благодійного фестивалю “На крилах надій”

5

Вчора, 8 червня 2016 року, в приміщенні районного Будинку національних культур в Сторожинці відбувся районний тур обласного фестивалю народної творчості людей з інвалідністю “На крилах надій “.

В журі конкурсу були: перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, начальник відділу культури Сторожинецької РДА Ірина Давидчук, завідувач кабінету обласного центру культури Буковини Неля Труфін, перший заступник голови Чернівецької обласної організації Союзу організацій інвалідів України (СОІУ) Володимир Пістрюга.

Найбільше учасників  було в театральному жанрі – це і Світлана Безрук, і Наталя Петричук, і Анатолій Чеботар. З моно-виставою виступив Павло Калинюк.

Кадриль на візках представили Зінаїда Боштега та Лариса Курчак, а свої пісенні таланти продемонстрували Оксана Мелещук, Ельвіра Федорчук, Флорентіна Прокопюк, Іван Сопко.

У номінації “Прикладне мистецтво” свої вишиті роботи представляли Анна Пашкевич, Зінаїда Боштега, Світлана Безрук, Флорентіна Прокопюк.

Всі учасники фестивалю були нагороджені грамотами та грошовими преміями. Журі відмітило зрослу виконавську майстерність учасників, жанрову різноманітність і відібрало для участі в заключному турі фестивалю в Чернівцях вишивки Анни Пашкевич, дует Ельвіри Федорчук та Флорентини Прокопюк і моно-виставу за участю Павла Калинюка. Іван Собко запрошений, як гість фестивалю.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт з заходу:

22

23

9

174

24

20

21

19

18

16

15

14

12

13

11

10

8

6

7

4

3

1

2

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ