В коледжі провели “День здоров’я” та конкурс туристичної пісні

1

Вчорашній день, 9 червня 2016 року, Сторожинецький лісовий коледж відзначив трьома заходами: спортивно-масовим святом “День здоров’я”, на якому студенти і викладачі коледжу змагалися у наступних видах спорту – волейбол, шашки, настільний теніс, дартс, перетягування линви, комбінована ествфета, гирьовий спорт; конкурсом спортивно-туристичної пісні і стінгазети, де студенти проявили свої вміння до співу і публічного виступу, а також розкрили художні таланти і розповіли про свої туристичні походи і мандрівки теренами України.

В проміжку між цими заходами відбулися вибори до студентського парламенту коледжу, на яких серед найактивніших студентів обрали представників до органів студентського самоврядування.

Як зазначили адміністрація коледжу і оргкомітет, основними завданнями вищеописаних заходів була пропаганда серед студентів ведення здорового способу життя,
профілактика шкідливих звичок, прищеплення вподобань до постійних занять фізичною культурою і спортом, виховання любові до подорожей і мандрівок Україною,
прививання шанобливого ставлення до природи, розкриття спортивних і культурних талантів серед студентства, підняття рівня політичної культури і громадянської свідомості студентів на вищу сходинку.

Зі слів самих студентів, заходи вдалися “на всі сто”. Всі залишилися задоволенні і сповнені позитивних вражень, які надовго закарбуються у пам’яті студентів.

2

4

5

6

7

8

9

10

11

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ