“Не біжіть за життям, робіть кожен крок обдумано і впевнено”

1

Все вирує, цвіте і буяє!
Червень вішає квіти в саду.
9 років шкільних проминає,
Я на зустріч із юністю йду!

Наприкінці минулого тижня, 9 червня 2016 року, із стін Сторожинецької районної гімназії вилетіли в доросле життя 43 ластівки – тоді, коли свідоцтва про базову середню освіту  отримали всі випускники 9-х класів.

Частина учнів продовжить своє навчання в 10-11 класах, а інші навчатимуться в вузах.  Про світлу весну та шкільну дружбу говорили присутні на святі батьки, вчителі, учні. Згадували, стільки часу пройшло з тих пір, як сьогоднішні випускники прийшли до школи у перший клас. За ці роки вони багато чому навчилися, багато дізналися і стали дорослішими та тепер в їхніх обличчях вже немає тієї боязні, тієї невпевненості, яка була у першачків.

4

Кожен з випускників готовий піти далі, зробити ще один крок на зустріч дорослому  незалежному життю. Їхні очі сяють, від них йде впевненість у собі і в завтрашньому дні.

2

Шестеро випускників отримали свідоцтва з відзнакою, ще одинадцять були нагороджені грамотами “За особливі досягнення у вивченні окремих предметів”. Для гімназії це були одні з найкращих класних колективів, з якими болісно прощатися всім.

Слова привітань і побажань лунали від директора гімназії Алієвої С.П., першої вчительки Лесишак Г.М., класних керівників Гораш Д.І. та Бєлової Т.Т.: “Ви стоїте зовсім великі, готові знову підкорювати нові вершини. Бажаємо вам успіху в цьому починанні, щоб ви отримали освіту гідну вас, і знайшли своє покликання.

3

Ну і як зазвичай ми вам казали: не бігайте по гімназіїі! А тепер можна цю фразу перефразувати і сказати: не біжіть за життям, робіть кожен крок обдумано і впевнено, щоб не було за нього прикро і боляче!”

Спеціальним розпорядження міського голови Карлійчука М.М. класним керівникам було вручено Подяки “За сумлінну працю у справі навчання та виховання учнів”.

Тож привітай, Україно, своїх дочок і синів з цим урочистим святом!

Джерело: Сторожинецька районна гімназія

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ