За минулі вихідні на території району виникла одна пожежа

Пожежа на вихідних

За минулі вихідні на території району виникла одна пожежа. Так, 11 червня 2016 року в селі Снячів горіла зблокована будівля (лазня, літня кухня, господарська будівля).

Загоряння виникло на горищі, звідки по дерев’яних конструкціях перекриття поширилося по всій будівля та частково на покрівлю. Повідомлення до рятувальників надійшло о 20:35. На момент виникнення пожежі всередині нікого не було.

Напередодні пожежі господарі розтопили піч лазні, через наявні пошкодження та тріщини в димарі іскра полум’я потрапила на сіно, яке знаходилося на горищі, внаслідок чого і виникла пожежа.

Небезпеку господарі помітили не одразу, а через деякий проміжок часу, після чого відразу зателефонували за номером 101. За місцем виклику були направлені відділення чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №12 міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села Великий Кучурів. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. 

Сторожинецький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Пам’ятайте, що дотримання протипожежних правил не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я!

Джерело: начальник Сторожинецького РС УДСНС України у Чернівецькій області Андрій Сеник

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ