“Сурми Буковини”. Оновлено

Сторожинецька музична школа

З 26 по 29 квітня в Чернівецькій філармонії проходить VI Міжнародний конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах “Сурми Буковини”.

В неділю було урочисте відкриття конкурсу. З привітаннями виступили головний спеціаліст відділу культурно-освітніх установ, мистецтв та кіно Управління культури Чернівецької області Сорокумов І.А. Також від журі виступив з привітаннями професор, завідувач кафедри дерев’яних інструментів Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського Вовк Р.А.

Від Сторожинеччини в ньому беруть участь дві учасниці: від Сторожинецької музичної школи Мельник Мирослава (викладач Петрович В.Л.) та учениця Чудейської музичної школи Веля Марія (викладач Гумінюк П.А.).

Дівчата беруть активну участь в концертній діяльності своїх шкіл, району, області.

Вихованці Сторожинецької музичної школи на протязі багатьох років приймають участь в міжнародних конкурсах. Фалка Дмитро в 2012 році став лауреатом ІІ премії конкурсу “Сурми Буковини”; Лейба Сергій в 2010 р. та Ганущак Юрій в 2012 р. були нагоджені дипломами цього конкурсу.


За результатами конкурсу стало відомо, що учениця Сторожинецької музичної школи Мельник Мирослава зайняла ІІІ місце. Вітаємо!


Джерело: директор Сторожинецької музичної школи Репало С.Г.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ