Семінар-нарада з питань охорони праці

Семінар-нарада

22 квітня 2015 року Сторожинецьким Управлінням праці та соціального захисту населення (УПСЗН) були проведені семінари-наради з питань охорони праці з нагоди Дня охорони праці 2015 р. Наради проводили: заступник начальника УПСЗН Малайко Д.Д., начальник відділу з питань праі та соціально-трудових відносин УПСЗН Граб О.І., начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Сторожинецькому районі Паладій І.Л., головний інспектор Сторожинецького РВ ДСНС Ротар О.С., головний страховий експерт виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Сопівник Г.М.

Семінари-наради проводилися на підприємствах міста – МПП “Скіф” (керівник Коржан В.М.), Сторожинецький Держлісгосп (керівник Белінчук І.І.), МПП “Веселка” (керівник Мітрік Г.І.). На всіх підприємствах на семінарі був присутній колектив.

Семінар-нарада

Розглядалися питання про стан охорони праці та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в 2015 р. Паладій І.Л. виступив з розповіддю про виробничий травматизм та стан профілактичної роботи на підприємствах району. Також було висвітлене питання розслідування та обліку нещасних випадків виробничного характеру, професійних захворювань та аварій. Колективам розповіли про дії при настанні нещасних випадків на виробництві.

Семінар-нарада

Малайко Д.Д. та Граб О.І. розповіли про правила поведінки працюючих на підприємствах, основні обов’язки власника та працівників підприємств з охорони праці, про соціальний захист працюючих з питань охорони праці та інше.

Ротар О.С. наголосив на дотриманні правил пожежної безпеки на підприємствах.

Керівники підприємств прозвітували про проведення обговорення та підведення підсумків по висвітлених питаннях.

Джерело: Сторожинецьке УПСЗН 

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ