Сторожинчани взяли призові місця в змаганнях по драг-рейсингу

7

В неділю, 12 червня 2016 року, в Кам’янці-Подільському відбулися благодійні змагання з гонок на прискорення на дистанцію 402 метри, – драг-рейсингу, – які були організовані місцевим автомобільним клубом “Streeter.ua Камянец-Подольский”

В цьому заході в категорії “Клас 3 – до 2500 куб.см” взяв участь “Auto-Club м. Сторожинець” двома автомобілями: BMW e36 Віталія Лазарюка та BMW e36 Едуарда Юрковського.

Серед декількох десятків учасників сторожинчани в своєму класі вибороли ІІ та ІІІ місце, за яке були нагороджені грамотами та медалями.

2

4

“Ми спільно прийняли рішення брати участь у змаганнях, – розповідає голова Сторожинецького Auto-Club Михайло Верхоляк. – Серед учасників нашого клубу вибрали два автомобіля, які були найбільш підготовлені до драг-рейсингу і якими керували найбільш досвідчені пілоти. За результатами заїздів Едуард посів друге місце, а Віталій – третє.

3

5

Тягнули ми і на перемогу, але в останніх заїздах проти нас виставили турбований ВАЗ 2108 потужністю +300 к.с., який і взяв І місце в третьому класі.

Це була перша наша офіційна участь у змаганнях з драг-рейсингу, тому ми дуже задоволені досягнутим результатом.

6

1

Можу вже сказати, що “Auto-Club м. Сторожинець” хоче провести офіційні змагання з гонок на прискорення 3 липня 2016 року.

Зараз ведемо перемовини щодо виділення дороги для проведення офіційних перегонів. Про подробиці розповімо докладніше трохи пізніше.”

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ