В СННІ урочисто вручили дипломи випускникам УДФСУ

17

Сьогодні, 25 червня 2016 року, у Сторожинецькому навчально-науковому інституті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Університету державної фіскальної служби України.

Випускників профільного вишу привітала перший заступник голови Сторожинецької районної державної адміністрації Діана Ковальчук, яка  теж є випускницею даного закладу. Діана Миколаївна зазначила, що це єдиний вищий учбовий заклад регіону, який активно розвивається та прогресує в умовах реформування системи державного управління.

Вручаючи дипломи випускникам профільного вишу, директор СННІ Юлія Балицька повідомила про відкриття набору на спеціальності фінанси, облік та аудит, а також нових спеціальностей – право та митна справа. А також анонсувала відкриття ліцензованих курсів підвищення кваліфікації для працівників територіальних органів ДФС та повідомила, що УДФС погодив пільговий вступ для учасників АТО.

Разом з тим, тепер майбутні абітурієнти отримали ще й унікальну можливість – на базі диплому бакалавра будь-якої спеціальності лише за рік отримати другу вищу освіту.

Сторожинецький навчально-науковий інститут УДФС було утворено шляхом реорганізації колишньої філії Національної податкової академії. Реорганізований ВУЗ став єдиним в регіоні відомчим закладом підготовки кадрів для територіальних органів Державної фіскальної служби України.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ