Не зовсім молочні ріки по Сіретських берегах

7

Нещодавно один із підписників нашої групи в ВК LifeInStorozhynets звернув увагу на те, що з-під підвісного моста по вул. І. Вільде у Сірет щось витікає.

Прийшовши в п’ятницю на місце, ми виявили, що там дійсно у річку впадає потік, який бере свій початок у невеличкому “гейзері” під мостом.

1

Як нам вдалося дізнатися – це аварійний скид міської каналізації. В нормальних умовах стоки повинні направлятися під вул. І. Вільде і впадати у каналізацію по вул. Б. Хмельницького, а далі направлятися до вул. Матросова, де колись знаходилися старі відстійники.

5

Аварійний скид використовується, коли каналізація забита або переповнена, або на перехресті цих вулиць закритий заслін. Також по вул. Б. Хмельницького проведена нова каналізаційна лінія, до якої, як нам стало відомо, майже ніхто не підключений і стара каналізаційна лінія також.

Треба нагадати, що мерія 31 березня 2016 року витратила 111,8 тис. грн. на оплату послуг ТзОВ “ПівденьСервіс”, які виконували роботи по гідродинамічному очищенню фекальної каналізації по вул. Б. Хмельницького та по пров. Річковому.

Сьогодні “гейзер” під мостом далі функціонує. Як повідомили в КП “Сторожинецьке ЖКГ”, проблемою займуться в понеділок.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ