Сторожинецький “Сад каміння”

1

Нещодавно в Сторожинці по вул. Сіретській стався прикрий інцидент – невідома особа вивантажила на узбіччя будівельне сміття. Так склалося, що поблизу цього місця проживає людина, яка неодноразово прославляла наше місто на спортивних змаганнях різного рівня, чемпіон Західної України та тренер по кік-боксингу Володимир Дробот. Саме його та його родину ситуація з сміттям обурила найбільше.

Щоб привернути до цього інциденту увагу та показати реальний масштаб проблеми, Володимир повитягував найбільші бетоні брили на проїжджу частину, пообіцявши допомогти прибрати їх разом з тим, хто це висипав в присутності представників міської влади.

В мерії повідомили, що будівельне сміття та відходи від ремонту асфальтового покриття доріг комунальники збирають неподалік Тваринного ринку та використовують для ремонту дороги на міське сміттєзвалище.

2

Також виконавчим комітетом міської ради була створена комісія по адміністративних правопорушеннях, яка й повинна займатися таким несанкціонованим “покращенням” благоустрою.

Треба зазначити, що у той же день, коли ми знімали матеріал, ми розповіли про цю проблему керівництву міста та деяким представникам цієї комісії, але до сьогодні на вул. Сіретську ніхто так і не завітав.

3

Хоча як Володимир, так і його сусіди впевнено називають ім’я того, хто саме привіз і висипав сміття на узбіччя, ми поки що залишимо його прихованим, оскільки ця людина заперечує свою вину, а вищеназвана адмінкомісія, яка має право виписувати штрафи за такі порушення, ще нічого не вирішила.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ