Велоквест в Сторожинці

Велоквест

В Сторожинці організовується захід для молодих та активних людей, присвячений до Дня Міста – “Велоквест”.

Розповісти докладніше ми попросили безпосереднього організатора міроприємства Максима Фіявчука:

“Велоквесту до дня міста Сторожинець – бути! Ми активні і молоді, а тому поряд з подіями в день міста, ми покатаємо по місту і за його межами в пошуках підказок і приємних призів.

Програма велоквесту складена, маршрути розробляються, тобі залишилось залишити заявку та зареєструватись для участі. Всі подробиці, умови та деталі будуть висвітлюватись в цій події ВК на стіні, а також дублюватись в групі Life In Storozhynets.

Не втикай, підкручуй свій велосипед , збирай команду і реєструйся.
Буде круто!

Правила велоквесту:

Велоквест являтиме собою поїздку команд від точки до точки по місту і поза ним в пошуках підказок, а також виконання коротких завдань на кожній точці та фініш на останній призовій лінії.

Точки, на яких будуть стояти координатори із підказками, будуть розміщені як в межах міста, так і за його межами, проте не надто віддалено, щоб була можливість зорієнтуватись і не заблукати в найближчих селах.

Команда, яка прибуває на точку, отримує підказку, завдання – квест – вирішивши який, вона дізнається, де знаходиться наступна точка і куди далі їхати.

Маршрути для кожної з команд будуть відрізнятись між собою, щоб не було сенсу перехоплювати чужі підказки чи слідкувати за іншою командою замість того, щоб їздити по точках самостійно.

Команда, яка розв’яже всі свої квести, першою буде на всіх своїх точках та першою фінішує на останній точці переможе у квесті.

 Хороші призи гарантуємо!

Всі запитання по правилах просимо залишати в коментарях до запису на сайті на в групі ВК.”

Тут (та на сторінках в соціальній мережі) в коментарях пропонуємо залишити свої контакти всім, хто хоче взяти участь у велоквесті на день міста, має бажання зібрати команду з трьох чоловік або хоче бути в чийсь команді.
Заявку залишаємо в форматі:
1. Ім’я та прізвище
2. Посилання на сторінку вк
3. Наявність команди (є команда або хочу бути в команді).”
Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ