Круглий стіл “Закони – основа соцзахисту інвалідів”

Круглий стіл

Сьогодні, 30.04.15 р., в приміщенні РБНК пройшов круглий стіл на тему: “Закони України – основа соціального захисту інвалідів”. Представники різних організацій та установ роз’яснювали зміни в законодавстві, пояснювали порядок нарахування субсидій, відповідали на запитання членів районної організації інвалідів тощо.

Круглий стіл

Круглий стіл вів голова районної організації інвалідів Хавронюк О.В. Також були присутні представники УПСЗН Біндяк Т.М., Іліка Н.М., представник ДПІ Хмелюк Л.І., представник Районного центру зайнятості Красовська О.М. та представник Пенсійного фонду Токарюк В.Є. 

Круглий стіл

Іліка Наталя Михайлівна давала роз’яснення щодо путівок на оздоровлення інвалідів, а також розповіла про зміни в порядку отримання інвалідних візків, ходунків, милиць тощо.

Круглий стіл

Присутнім роз’яснили про порядок постановки на облік в Центрі зайнятості. Було зазначено, що не завжди місця працевлаштування відповідають можливостям та вимогам інвалідів і це не дає можливості їм успішно працювати.

Багато питань було стосовно підприємницької діяльності, в якій можуть брати участь інваліди. Також піднімалося питання про новий порядок нарахування субсидій.

Круглий стіл

Представник Пенсійного фонду Токарюк В.Є. роз’яснила порядок нарахування пенсій, пояснила як зараз обраховуються пенсії та дала відповіді на запитання присутніх.

Круглий стіл пройшов в діловій обстановці, у представників районної організації інвалідів було багато запитань, на які вони отримали чіткі та вичерпні відповіді.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ