Масштабна допомога для малозабезпечених дітей району

7

18 липня 2016 року Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України від благодійників, – родини Качор, – було передано масштабну та дуже потрібну допомогу у вигляді 14 тисяч пар нового дитячого та підліткового взуття.

1

Керівництво Чернівецькій обласній організації ТЧХУ розподілило допомогу між районами Чернівецької області, де червонохрестівці роздадуть взуття дітям з багатодітних, малозабезпечених родин, а також діткам полеглих військових та переміщеним особам.

Близько 14 тисяч пар дитячого та підліткового взуття отримають ті, хто цього так потребує!

“Сторожинецька районна організація Товариства Червоного Хреста України отримала 1000 пар взуття для дівчаток 25-37 розмірів – розповіла голова Сторожинецької районної організації ТЧХУ Ольга Євдокименко. –  Щиро дякуємо за спонсорську підтримку в транспортуванні ТЦ “Comfort HOUSE” та команді сайту “Сторожинець. Іnfo” за інформаційну підтримку та офіс, який вони надали для розміщення та видачі допомоги.

5

6

200 пар взуття ми вже відвезли в Кам’яну, де знаходиться осередок товариства “Богдан”, яке опікується дітками з інвалідністю нашого району.

2

Зараз займаємося розподіленням взуття між родинами, що проживають у всіх населених пунктах Сторожинеччини.

Це неймовірний, надзвичайно милосердний вчинок!

Ми щиро дякуємо людям, котрі зробили цю надзвичайно велику, добру справу, а саме Качор Олегу, Роману, Ірині, Валентині та Владиславу! Хай Господь поверне вам ваше добро сторицею!”

8

Якщо ви чи ваші знайомі маєте потребу в такій допомозі, неодмінно зверніться для її отримання в Сторожинецьку районну організацію Товариства Червоного Хреста України.

Попередньо телефонуйте: (099) 076 13 10 (Ольга Миколаївна)

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ