На Федьковича в Сторожинці зіткнулися Деу і Фольксваген

4

Сьогодні, 4 серпня 2016 року, біля 9 години ранку по вул. Федьковича в Сторожинці зіткнувся легковик Деу та Фольксваген Транспортер.

Водій легковика розповів, що через закритий поворот він не побачив зустрічний транспорт. Автомобіль, скоріше за все, трохи вийшов на зустрічну смугу, де і зіткнувся з мікроавтобусом.

1

Ділянка дороги, на якій сталося ДТП – являє собою крутий поворот з сильно обмеженою видимістю. На минулому виконкомі КП “Сторожинецьке ЖКГ” був наданий дозвіл на прочистку дерев біля проїжджої частини, щоб була більша оглядовість повороту.

2

Ще 19 травня 2016 року на засіданні виконкому планувалося організувати на цій ділянці дороги організувати кільцевий рух: вул. Федьковича – вул. Горіхова – вул. О. Кобилянської і навпаки: вул. О. Кобилянської – вул. Мічуріна – вул. Федьковича. Як нам стало відомо, проектна документація вже готова. Залишилося отримати погодження у поліції та закупити і встановити дорожні знаки.

3

В результаті ДТП деякі пасажири з подряпинами звернулися до Сторожинецької ЦРЛ. У одної літньої жінки була незначна травма лиця.

Водії автомобілів були тверезі. Наразі поліцією ведуться слідчі дії.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ