На нечіпований ліс звернули увагу працівники поліції

Нечіпований ліс

Слідчо-оперативна група поліції, яка рухалася з Сторожинця в Чернівці, звернула увагу на те, що на узбіччі стоїть лісовоз, навантажений кругляком дубу без чипів електронного обліку.

При перевірці документів водій розповів, що ліс зрубаний ще в січні 2016 року в Їжівському лісництві, а зараз він його везе на розпиловку в Снятинський район. Підозру у правоохоронців викликала товаро-транспортна накладна, у якій був відсутній штрих-код, передбачений інструкцією Кабміну і згідно якого можна визначити походження деревини. Сам автомобіль належить приватній фірмі з Чернівців.

Крім того, що на деревині не було чипів, на ній також були відсутні відмітини, які б вказували на те, що там раніше вони були забиті.

Після огляду дубовий кругляк був вилучений. Його розвантажили біля Сторожинецького відділу поліції. Попередня кількість – біля 9 м³.

Даний факт був внесений в ЄРДР та відкрито кримінальне провадження за ст. 358 ч. 4 Кримінального Кодексу України “Використання завідомо підробленого документу”, в рамках якого проводиться досудове розслідування для встановлення істини.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ