В Банилові-Підгірному 8-річній дівчині нанесли важку травму голови

3

Позавчора, 4 серпня 2016 року, в селі Банилів-Підгірний прямо на вулиці малолітній дитині нанесли черепно-мозкову травму.

Як нам стало відомо, громадянин Г, житель цього села, їхав по вулиці на мотоциклі з двома дітьми. Його зупинив знайомий разом з своїми синами. Між ними та мотоциклістом виникла словесна суперечка, під час якої чоловіка на мотоциклі намагалися вдарити дерев’яним предметом.

Він закрив руками маленького сина, який сидів перед ним, прийнявши удар на себе. Після того, як нападник замахнувся другий раз, чоловік пригнув голову та удар прийшовся прямо в чоло 8-річної доньки, яка сиділа позаду батька.

2

Дитину було госпіталізовано в одну із лікарень обласного центру, де їй відразу зробили операцію. Попередньо, стан дитини важкий, але стабільний.

На місце події відразу було мобілізовано слідчо-оперативну групу та особовий склад Сторожинецького відділу поліції.

В результаті невідкладних оперативно-розшукових заходів зловмисника було швидко знайдено. Ним виявився раніше неодноразово судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень та незаконну вирубку лісодеревини житель Банилова-Підгірного.

Нападника зараз затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Дії учасників події кваліфікуються слідчими відділу поліції за двома статтями – ст. 296 ч. 4 “Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства з використанням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень предмету” та ст. 121 ч. 2 “Нанесення тяжких тілесних ушкоджень групою осіб”.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ