Розподілення червонохрестівцями допомоги

Допомога

Нагадаємо, що 18 липня 2016 року Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України від благодійників, – родини Качор – було передано масштабну та дуже потрібну допомогу у вигляді 14 тисяч пар нового дитячого та підліткового взуття.

Сторожинецька районна організація Товариства Червоного Хреста України минулого тижня отримала 1000 пар взуття для дівчаток 29-37 розмірів

Кожного дня червонохрестівці роздають взуття дітям з багатодітних, малозабезпечених родин, а також діткам полеглих військових та переміщених осіб.

200 пар взуття відвезли в село Кам’яна, де знаходиться осередок товариства “Богдан”, яке опікується дітками з інвалідністю. Сотні пар дитячого та підліткового взуття отримують ті, хто цього так потребує!

“Щиро дякуємо родині Качор за цю неймовірну, надзвичайну допомогу! – каже голова Сторожинецької РО ТЧХ Ольга Євдокименко. – Ми почули сотні слів вдячності від малозабезпечених родин. Кожній людині ми розповідаємо про родину благодійників і чуємо слова захоплення цим надзвичайно милосердним вчинком.  Для цих людей це неочікувана та дуже потрібна допомога!

2

Також ми дякуємо колективу “Сторожинець. Інфо” за те, що знайшли та оплатили нам оренду приміщення, щоб люди могли комфортно приміряти та отримати взуття.  Цього тижня допомогу отримали переважно мешканці Сторожинця, а також всі малозабезпечені діти села Комарівці.

Дуже оперативно спрацювала голова села Світлана Іванівна Бажура, яка склала списки всіх сімей, що потребують допомоги, з необхідними розмірами та забезпечила транспортування. З понеділка ми займатимемось розподіленням взуття селами Сторожинеччини.»

Якщо ви чи ваші знайомі маєте потребу в такій допомозі, неодмінно зверніться для її отримання в Сторожинецьку районну організацію Товариства Червоного Хреста України.

Попередньо телефонуйте: (099) 076 13 10, Ольга Миколаївна

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ