Газовоз, який часто проїжджав через місто, таки спіймали

1

Вже неодноразово ми писали про заходи, які вживає мерія щодо недопущення проїзду великогабаритного транспорту через місто і що він руйнує як асфальт на дорогах та комунікації під землею.

Особливо небезпечно, коли через місто рухаються не тільки навантажені гравієм самоскиди або деревиною лісовози, а й вантажівки з небезпечним вантажем – бензовози та газовози. У таких автомобілів є визначений відповідними службами маршрут, яким вони мають рухатися.

Здебільшого скорочують дорогу через центр одні і ті ж перевізники, які обслуговують газо- та бензозаправки по району. Якраз одного такого сьогодні й зупинили прямо в центрі міста.

Як розповіли працівники мерії, ця вантажівка з небезпечним вантажем неодноразово проїжджала через Сторожинець і їм ніяк не вдавалося її зупинити.

Сьогодні його таки спіймали. Газовоз проїхав по центру міста в напрямку Красноїльська, а працівники мерії разом з поліцією та депутатами дочекалися його повернення.

2

Водій, скоротивши маршрут, “заробив” майже на тисячу гривень. 255 гривень за порушення вимог дорожніх знаків та 680 гривень для відповідальної особи за порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Як пояснили працівники поліції, у маршрутному листі даного транспортного засобу було вказано, що рухатися він мав по об’їзній дорозі. Його туди й розвернули, хоча водій пояснював, що просто не помітив та проминув потрібний поворот.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ