В Кам’янській ЗОШ провели благодійну акцію “Школярик”

10

Вчора, 16 серпня 2016 року, в Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов вже традиційний захід під назвою “Школярик”, організований районним товариством батьків-дітей інвалідів “Богдан”, у якому взяли участь більше ста сімей, у яких виховуються діти з особливими потребами.

2

4

Цього року до школи підуть чотирнадцять першачків, батьки яких є членами товариства. Саме для них підготували рюкзаки з необхідним канцелярським приладдям, іграшки та подарунки, які передала волонтер Оксана Ткачук-Гаденко. Голові товариства “Богдан” Галині Токар допомогли вручати подарунки голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, начальник УПСЗН Дмитро Бойчук та заступник голови Сторожинецької районної ради Володимир Філіпович.

1

5

Галина Василівна розповіла, що наша землячка, Ксенія Гапій, яка зараз проживає в США, організувала благодійну акцію “Дітям Буковини – 2016”, в рамках якої планують надати допомогу більш ніж двом тисячам сімей.

6

3

Батькам, які були присутні на заході, в рамках цієї акції вручили конверти з матеріальною допомогою. Також вони мали змогу вибрати взуття, 200 пар якого раніше для дітей передало районне Товариство Червоного Хреста України.

Захід пройшов в чудовій доброзичливій атмосфері.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ