СБУ викрила на хабарництві землевпорядника сільської ради

1

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрили на хабарництві землевпорядника однієї з сільських рад Сторожинецького району Чернівецької області.

2

Державний службовець вимагав від місцевого мешканця п’ятсот доларів США за сприяння у зміні цільового призначення земельної ділянки, яка належить на правах власності його близькому родичу.

3

Співробітники спецслужби затримали чиновника поблизу місця роботи під час отримання грошей. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

“Людина роки відпрацювала без будь-яких нарікань. Не віриться, що таке сталося. Заяву про зміну цільового призначення сесія відхилила ще в квітні згідно законодавтсва, тому що заявник з державним актом на земельну ділянку міг робити це сам, без згоди сільської ради. Зі слів землевпорядника – можливо він мав виготовити державний акт по зміні. Не можу до себе прийти і не можу зрозуміти всього до кінця.” – прокоментував ситуацію сільський голова.

Категорія: Важливо Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ