Трагедія в Снячеві – під час копання колодязя загинув чоловік

Обвал

Сьогодні, 2 веренся 2016 року, в селі Снячів Сторожинецького району сталася страшна трагедія – під час копання колодязя загинув чоловік 1980 р.н.

Біля 16 години на пульт ДПРЧ-12 поступило повідомлення, що людину, яка знаходилася на дні ями, завалило землею.

За попередніми даними, двоє чоловік виконували роботу по викопуванню колодязя – спочатку екскаватором було зроблено довгу яму, на скільки вистачало довжини стріли. Після того загиблий спустився вниз та вручну вибирав породу, щоб ще вглубитися.

Потім раптово сталося два зсуви грунту. Коли земля обвалилася вперше, вона частково засипала чоловіка і всі, хто були поруч, кинулися його викопувати. Раптово грунт зсипався ще раз, накривши його з головою.

Рятувальники, які прибули на місце, та місцеві жителі доклали всіх зусиль, щоб максимально швидко витягнути чоловіка з-під землі. За допомогою екскаватора розширили яму та прибрали її краї, які небезпечно нависали та загрожували ще одним обвалом, а рятувальники, зміняючи один одного, розчищали грунт на дні.

1

Після того, як тіло витягнули на поверхню, лікар виїзної бригади №19 села Великий Кучурів за сукупністю зовнішніх ознак, на жаль, констатувала біологічну смерть, оскільки чоловік перебував під завалом біля 2 годин до того моменту, коли рятувальникам вдалося докопатися хоча-б до його голови. Витягнути на поверхню його вдалося аж через три години.

У нього залишилася дружина та двоє дітей. Приносимо свої співчуття родині загиблого.

УВАГА! ВІДЕО 18+!

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ