Свято першовересня в стінах лісового коледжу

1

Першовересневий ранок Сторожинецький лісовий коледж зустрів у традиційно піднесеному настрої: веселі відпочивші студенти і викладачі, схвильовані батьки, гості свята – усі одразу поринули у атмосферу Дня знань.

2

3

Одразу після урочистого відкриття заходу до великої студентської родини звернувся її очільник – директор коледжу П.М. Брижак, який привітав усіх присутніх із початком навчального року та повідомив про плани і перспективи на найближче майбутнє.

4

6

Далі слово було передано гостям свята. Із привітанням та нагородами зверталися голова районної ради І.І. Лосік, міський голова М.М. Карлійчук, головний лісничий Сторожинецького держлісгоспу В.К. Романюк, головний лісничий Чернівецького військового лісництва А.Л. Степанов. Благословили студентів та викладачів на успішне навчання благочинний Сторожинецького району отець Михайло та військовий капелан, отець Іван Гопко.

5

8

Святковий настрій та гарну атмосферу на заході підтримували ведучі заходу Олег Гуль і Анастасія Мотрюк та пісенні подарунки від Марінелли та Іллі Гушулеїв, а також першокурсниць Беленькової Крістіни і Доскалюк Мар’яна.

7

9

Щороку у велику студентську родину вливається молоде поповнення – це студенти І курсу, тому традиційно найбільше уваги звертається саме на них.

10

Представлення груп та їхніх кураторів, передача “Ключа знань” від старшокурсників, звертання із заповідями випускників коледжу – усе було направлено на “першачків”. Саме вони і мали честь першими зайти до приміщення коледжу після завершення заходу.

Бажаємо їм та усім студентам і викладачам коледжу натхнення, успіхів та Божого благословення. У добру путь дорогою знань!

Джерело: Сторожинецький лісовий коледж

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ