За вихідні в районі сталося дві пожежі

2

За останні вихідні в Сторожинецькому районі сталося 2 пожежі.

Так, в суботу, 3 вересня 2016 року, в селі Бобівці сталася пожежа в зблокованій будівлі приватного господарства.

На виклик виїхав підрозділ ДПРП ДПРЧ-12 села Бобівці. По приїзду на місце, рятувальники локалізували загоряння в тих межах, в яких застали по прибуттю та в подальшому загасили.

Вогнем було частково знищено покрівлю зблокованої будівлі та перекриття. Від полум’я ніхто не постраждав. Причини пожежі наразі встановлюються.

1

Також в суботу, 3 вересня, в селі Череш виникла пожежа в господарській будівлі. Вогонь помітили сусіди та зателефонували на гарячу лінію “101”. На місце виїхали бригади МПО Чудей, ДПРЧ-12 міста Сторожинець і МПО Давидівки.

Незважаючи на те, що вогонь швидко розповсюджувався, рятувальники його локалізували та ліквідували загоряння. Вогнем було знищено господарську будівлю та покрівлю житлового будинку. На щастя, ніхто не постраждав.

На території району за останні три дні виникло два загоряння сухої рослинності на відкритій території. В обох випадках рятувальникам довелося локалізовувати та ліквідовувати пожежі.

Сторожинецький РС УДСНС нагадує: згідно з Адміністративним кодексом України за самовільне спалювання рослинних решток на громадян накладається штраф в сумі від 170 до 340 грн, а на посадових осіб – від 850 до 1190 гривень.

Рятувальники закликають мешканців району припинити безконтрольне випалювання сухої рослинності.

Щоб запобігти пожежам від палаючої трави або стерні, слід завчасно проводити роботи по створенню протипожежних смуг, постійно очищувати території від сухої трави і горючого сміття.

Джерело: Сторожинецький РС УДСНС

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ